Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/45/d546443712/htdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480
938 89 25 12 De dilluns a divendres de 8 a 20 hores (NO TANQUEM AL MIGDIA) info@latintavic.com

moduls

La Tinta és una Copisteria i Impremta ràpida que va obrir el 25 de setembre de 1995 a la Zona Universitària, poc abans que s’inaugurés la Universitat de Vic. Volíem oferir serveis a tots els estudiants, però no ens vàrem quedar aquí. Els nostres serveis sempre han abastat les necessitats de qualsevol professional, a les quals intentem adaptar-nos de manera individual. Amb els anys els nostres serveis han augmentat tant en el sector de Copisteria com en Papereria, convertint-nos en una empresa de referència en el nostre sector. Des del 2017 també ens trobareu a la botiga del centre, al carrer Pla de Balenyà, 24.

Copisteria i imprempta ràpida

Serveis de copisteria i imprempta ràpida, escàners i cartelleria, amb una botiga oberta al públic pels serveis més urgents i servei de papereria.

Disseny gràfic

Dissenyem el logo de la seva empresa així com tot el material imprès i per qualsevol aplicació que necessiti.

Altres serveis

Enquadernem, estampem, retolem. Tenim un ampli servei ofert per empreses i particulars per cobrir totes les seves necessitats.

La Tinta Vic

Carrer Miramarges, 8

08500- Vic

(Barcelona)

Telèfon 93 889 25 12

 

 

Segueix-nos

Núvol d’etiquetes

Categories

Xarxes Socials

Segueix-nos:
Share This