Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/45/d546443712/htdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480
938 89 25 12 De dilluns a divendres de 8 a 20 hores (NO TANQUEM AL MIGDIA) info@latintavic.com

Plòter-Escàner Epson SURECOLOR SC-T5200D 0,90m

,
Plòter-Escàner Epson SURECOLOR SC-T5200D 0,90m

La impressora SureColor SC-T5200D optimitza el rendiment en entorns de producció de gràfics, CAD i GIS de gran activitat. Els rotllos de paper dobles i la ràpida velocitat d’impressió satisfan les necessitats del mercat: màxima productivitat i flexibilitat. Els capçals d’impressió PrecisionCore TFP de Epson no han de substituir-se i, juntament amb la tinta UltraChrome XD, proporcionen el nivell més alt de rendiment, rendibilitat i compatibilitat versàtil amb suports.

Perfecta per a gràfics, CAD i GIS
La SureColor SC-T5200D és una de les impressores de gran format, alta velocitat i 4 colors de la sèrie SureColor SC-T dissenyada per produir una gran varietat d’aplicacions gràfiques per a exposicions, CAD i GIS d’alta qualitat en els entorns de disseny, impressió comercial, copisteries, arquitectura, construcció, enginyeria, punts de venda i educació.

Molt productiva
Per optimitzar la productivitat i la flexibilitat, la SC-T5200D té rotllos dobles amb càrrega automàtica de paper i canvi automàtic de suport, i ofereix a més impressió d’alta velocitat: triga solament 28 segons a imprimir una còpia en A1.

Ràpida
La SureColor SC-T7200D compta amb 1 GB de RAM per a processament d’imatges ultraràpid i un disc dur opcional de 320 GB per guardar treballs en la memòria catxe i recuperar-los d’ella. El suport PostScript opcional amb doble CPU d’1,6 GHz permet la impressió d’arxius grans i amb moltes dades de forma ràpida i directa des dels principals programes CAD i de disseny.

Resultats d’alta qualitat
La combinació dels capçals d’impressió PrecisionCore TFP i la tintapigmentada UltraChrome XD de Epson ofereix una qualitat d’impressió capdavantera del sector i un rendiment precís i repetible. La tinta pigmentada UltraChrome XD, resistent a l’aigua i els esborralls, proporciona negres intensos i línies denses — perfectes per a gràfics tècnics — així com els colors vibrants necessaris per a impressions i pòsters de gran qualitat, en paper amb o sense revestiment — inclosos cartons de fins a 1,5 mm de grossor.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

Rotllos dobles
Càrrega i canvi de suport automàtics que optimitzen la productivitat i la flexibilitat
Processament ràpid
Impressió d’alta velocitat d’aplicacions gràfiques, CAD i GIS
Capçal d’impressió TFP PrecisionCore
Capçals d’impressió permanents per a una major vida útil de la impressora
Negres UltraChrome XD
Produeix imatges de qualitat, intenses, resistents a l’aigua i als esborralls
Suporti PostScript amb 2 CPU d’1,6 GHz
Imprimeix diversos formats, inclosos arxius amb moltes dades, ràpida i directament

Skills

Posted on

2 de desembre de 2015

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *