Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/45/d546443712/htdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480
938 89 25 12 De dilluns a divendres de 8 a 20 hores (NO TANQUEM AL MIGDIA) info@latintavic.com

Impressora i talladora ROLAND Soljet PRO4 XR640 1.6M

,
Impressora i talladora ROLAND Soljet PRO4 XR640 1.6M

Potència creativa

La SOLJET PRO4 XR-640 és la impressora/talladora més ràpida que ha fabricat Roland DG. Confiï en la seva excepcional qualitat d’impressió, versatilitat i eficiència, i enlluerni als seus competidors.
Qualitat excel·lent. La XR-640 inclou dos capçals d’impressió connectats en sèrie. La disposició especular dels colors assegura una qualitat constant en la impressió bidireccional. La tecnologia Roland Intelligent Pass Control millora la qualitat encara més mitjançant el control precís de la ubicació, la quantitat i la densitat de les gotes de tinta.

La RESSÒ-SOL MAX2 va ser guardonada amb un Premi EDP per a la Millor tecnologia de tinta amb dissolvents de nova generació. És l’última generació de la guardonada negra de dissolvents ecològics de Roland DG. Aquesta negra aconsegueix elevades puntuacions en els aspectes destacats: la durabilitat en exteriors, resistència a les ratllades, resistència química i gamma de colors. A més, la negra és compatible amb la més àmplia gamma de material d’impressió del mercat. Gràcies a la seva nova composició, la tinta és capaç de crear imatges encara més nítides. Sense oblidar que la RESSÒ-SOL MAX2 està totalment lliure de níquel.

Roland VersaWorks
Aquest dispositiu es lliura amb VersaWorks, un programari, r. i. p. Potent i fàcil d’usar, especialment dissenyat per a la tecnologia d’injecció de tinta Roland. VersaWorks li permet usar el seu dispositiu de manera òptima. Les actualitzacions es puguin descarregar de forma gratuïta.

Impressió i tall en una mateixa operació
La XR-640 mesura 162,5 cm d’ample i combina dues funcionalitats. L’equip imprimeix els treballs i automàticament els talla. De manera que podrà crear amb rapidesa i eficàcia tot tipus d’adhesius, etiquetis, transferències tèrmiques per a roba, etc. A més, solament necessitarà un sol equip, així que estalviarà espai, energia i diners.

Gran velocitat d’impressió
En la manera “alta velocitat”, per exemple, la impressora aconsegueix velocitats de fins a 21,6 m²/h, tant per a vinil com per a pancartes. Malgrat aquestes altes velocitats, la qualitat d’impressió és excel·lent.

Els capçals d’impressió més innovadors
La XR-640 compta amb la tecnologia de capçals d’impressió més innovadors. Això garanteix una qualitat d’impressió impecable. Els capçals d’impressió injecten gotes de set grandàries diferents i optimitzen la qualitat d’imatge per al material i resolució seleccionats. Juntament amb la nova negra, els capçals d’impressió asseguren que fins i tot els trets més subtils s’imprimiran amb tot detall.

Assecatge
La XR-640 inclou un sistema d’escalfament triple. No obstant això, pot instal·lar un assecador addicional per accelerar l’assecatge. Roland DG recomana el DU-640 si desitja utilitzar el sistema de recollida a altes velocitats de producció o si utilitza tinta blanca o metal·litzada.

Skills

Posted on

2 de desembre de 2015

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *