Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/45/d546443712/htdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480
938 89 25 12 De dilluns a divendres de 8 a 20 hores (NO TANQUEM AL MIGDIA) info@latintavic.com

En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de Juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic s’exposa les dades identificatives dels responsables d’aquesta web:

LA TINTA VIC

Josep Viñas Boixaderas

CIF: 33940928N

Miramarges, 8

08500-Vic (Barcelona)

info@latintavic.com

Telèfon: 938892512

Propietat intelectual i industrial

Els continguts i els diferent elements que apareixen en aquest lloc web són de titularitat exclusiva de la LA TINTA VIC , excepte en el cas que s’indiqui expressament el contrari. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió, radio fusió o similar, total o parcial de la informació, independentment de la finalitat i el mitjà que s’utilitzi per aconseguir-ho, del contingut del web sense autorització expressa i per escrit de LA TINTA VIC.

Responsabilitat per links externs

Les pàgines d’Internet de www.latintavic.com poden tenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. La funció dels enllaços d’aquest web és exclusivament la d’informar l’usuari per completar el seu contingut, per la qual cosa, LA TINTA VIC  no es responsabilitza de les errades en els enllaços o del contingut de les altres pàgines web amb les quals es pot enllaçar.

Continguts

LA TINTA VIC no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a www.latintavic.com o els seus derivats.

Protecció de dades personals

Fogons es mostra compromesa amb la preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, s’informa a l’usuari que les seves dades podran ser incorporades a una base de dades de LA TINTA VIC amb la finalitat de complir el seu fi social. L’usuari autoritza a LA TINTA VIC a utilitzar les seves dades personals amb funcions informatives i comercials, i pot enviar informacions publicitàries relacionades amb els productes i serveis. Les dades aportades voluntàriament per l’usuari podran cedir-se a altres societats del grup. En tot cas, l’usuari tindrà dret a accedir, oposar-se, rectificar i/o cancel·lar les seves dades dirigint-se correu postal indicant “Protecció de dades” a: LA TINTA VIC Carrer Miramarges, 8 08500-Vic (Barcelona) o al correu electrònic info@latintavic.com .

Llei i jurisdicció aplicacables

Aquestes condicions es regiran per la normativa espanyola. Les qüestions que es suscitin sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, així com les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, es coneixeran als jutjats de Vic.

Agencia Española de Protección de Datos

La responsable del fitxer de dades és Josep Viñas Boixaderas CIF: 33940928N Carrer Miramarges, 8 08500-Vic (Barcelona) , inscrit com a tal a l’Agència española de Protección de Datos. Les seves dades de registre són absolutament confidencials i estan emparats per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Vostè pot comprovar-ho accedint a la pàgina : Agencia Española de Protección de datos. Pot escriure el DNI 33940928N i comprovar la titularitat de la declaració d’ús de llistes de dades personals a nom Josep Viñas Boixaderas, responsable de la llista de dades de LA TINTA VIC www.latintavic.com.

LA TINTA VIC està inscrita amb el número 33940928N27B2015090426 al registre de l’ Agencia Española de Protección de datos.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. Anem a suposar que està d’acord amb això però vostè pot optar per no acceptar-ho si ho desitja.

Share This